Hoe worden mannen verliefd?

image

Hoe worden mannen verliefd? De vrouwen onder mijn lezers zullen nu waarschijnlijk zeggen: “op looks natuurlijk.” Fout!

Tuurlijk zijn looks het eerste wat we zien maar daar blijft het niet bij. Een man gaat meer dan een vrouw voor de looks in eerste fase (men look for sex and find love) maar een man gaat zich pas committen aan een vrouw die een meerwaarde in zijn leven brengt.

Ik spreek trouwens enkel over normal guys, niet de bad boys.

Wat kan je als vrouw doen om zijn verliefd worden te versnellen? Drie tips.

1/ Haal het beste in hem naar boven:
Uit mijn gesprekken met mannen die in een succesvolle, liefdevolle relatie zitten kwam telkens hetzelfde naar boven. Hun vrouw/vriendin zorgt ervoor dat zij een betere man willen zijn. Niet door hem te commanderen of hem te manipuleren, nee, door hem te motiveren om het voor jullie beiden beter te maken.

Hoe doe je dit? Simpel. Geef je man een complimentje, steun hem in wat hij doet en heb respect voor wie hij is en wat hij doet. De positieve energie die je zijn kant uitstuurt krijg je dubbel terug.

2/ Laat hem je held zijn:
In tijden waar vrouwen onafhankelijk en zelfstandig zijn, is dit niet altijd makkelijk. Toch wil een man altijd de held zijn voor je. Een man wil niet liever dan dat jij gelukkig bent. Vraag hem om hulp als je met een issue op kantoor zit, als je een lamp moet vervangen etc …

Ik weet dat sommige vrouwen hier faliekant tegen zijn en me zullen verwijten dat ik van vrouwen onderdanige wezens wil maken. Nee, ik doe gewoon een beroep op het oerinstinct van een man.

3/ Dompel hem onder in oxytocin (knuffelhormoon):
Mannen houden van comfort en gezelligheid. Samen koken, een gezellige thuis creëren, zijn lievelingsdrank in huis halen … Hij zal zich geborgen bij je voelen en voor hij het beseft, wordt hij verliefd op je. Geef een man wat tijd en leg vooral geen druk. Sommige vrouwen zijn erg goed in het “waar staan we nu”-gesprek. Laat dit de eerste drie maand achterwege. Laat alles vanzelf komen maar stel ook een limiet voor jezelf.

Een man die na drie maand nog niet toe is aan een relatie, daar zou ik me vragen bij stellen …

Happy dating!
Perla

Lees ook: Wat maakt een man verliefd?

 

2 gedachtes over “Hoe worden mannen verliefd?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.