Wat maakt een man verliefd?

naamloos

Omdat mijn post “Hoe worden mannen verliefd” het meest gelezen artikel op deze blog is, schrijf ik er nog eens over. Dagelijks krijg ik emails van vrouwen die allemaal hetzelfde vragen: hoe zorg ik dat hij verliefd op me wordt? Ik krijg altijd een raar gevoel bij deze vraag. Het lijkt alsof vrouwen hun liefdeslot in handen van de man leggen. Alsof ze twijfelen aan zichzelf en wat ze te bieden hebben aan een man. Alsof er een magische formule moet bestaan om een man aan zich te binden. Een magische formule is er niet. Ik vind dat je jezelf moet zijn, in je goede en minder goede aspecten. Als je jezelf bent, ben je op je best.

Voor de vrouwen die op zoek zijn naar dé formule , deze column is speciaal voor jullie.

Hoe wordt een man verliefd? Simpel, door hoe hij zich voelt bij jou en dus hoe jij hem doet voelen. Is het dan zo easy? Ja! Als menselijke wezens zijn we allen op zoek naar appreciatie, waardering en respect. Ook een man. Een man is geen emotieloze machine. Een wezen van vlees en bloed dat door de maatschappij geacht wordt om sterk te zijn. Maar mannen kennen evenveel emoties als wij. Wij, ladies, tonen ze gewoon makkelijker en vooral vaker.

Als jij hem als jouw held doet voelen (ook tijdens de seks), als hij voor jou het beste van zichzelf wil zijn en als jij hem oprecht graag ziet voor wie hij is, dan heb je de man gevonden voor de rest van je leven. Zeg ik dan dat je al jouw noden opzij moet schuiven? No way. Jij bent ook maar een mens, met goede en slechte dagen, met stress, met hormonen die pieken etc … Een man zal daar begrip voor opbrengen. Zorg er gewoon voor dat je geen zeurpiet bent, niet constant kritiek op hem levert en hem niet kleineert in het bijzijn van anderen. Als je een man zijn ballen wil afhakken (figuurlijk voor alle duidelijkheid) moet je je vooral zo gedragen. Geloof me vrij dat zijn liefde voor jou snel zal minderen. En dan zal jij wenen en triest zijn omdat je een good guy hebt laten gaan … Bezint eer ge begint, ladies …

Ik verdedig mannen niet, voor alle duidelijkheid. Mannen doen ook veel fout in relaties, zonder het soms zelfs te beseffen (Lees ook: Wat mannen fout in relaties), sommigen zijn regelrechte assholes.

Als je aan mij vraagt, hoe wordt een man verliefd, dan is dit mijn antwoord. Hopelijk kunnen jullie er iets mee. Let me know.

Happy dating!

Perla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.