Vijf stappen om hem verliefd te maken

1977209

Deze week ontving ik een email van een lezer met als vraag: “wat zijn de stappen om een man verliefd te doen worden op je?” Ik moest even lachen toen ik het las, alsof er een handleiding bestaat om dit te doen gebeuren. Later op de dag ging ik dieper nadenken over deze vraag. Mijn 5 stappenplan tot zijn hart:

1/ Aantrekking: heel evident eigenlijk, hij moet tot je zijn aangetrokken. Je hoeft geen fotomodel te zijn of een bikinibabe. Gewoon zelfvertrouwen en tevredenheid met jezelf uitstralen. Dat je je moet blijven verzorgen hoeft geen betoog: gezond eten, sporten, verzorgd uiterlijk en kledij die je figuur flatteert.

Er zijn een aantal beauty trucjes om mannen aan te trekken die wetenschappelijk zijn bewezen: rode lippen (vruchtbaarheidsteken), mascare en eyeliner om je sensualiteit te benadrukken, blush (ook teken van vruchtbaarheid) en mooi dik haar als teken van blakende gezondheid. Geen redenen meer dus om een kappersbeurt of beautysessie uit te stellen.

2/ Go with the flow: jullie daten, het is leuk, jullie maken plezier samen en kunnen goed praten. Houden zo. Analyseer niet, speel niet hard to get, word niet geobsedeerd door hem of begin niet te stressen en druk te leggen. Laat alles zijn gang gaan. Geef hem de ruimte om naar je toe te groeien. En aub stop met elke 5 sec naar je foon te kijken of hij geen berichtje heeft gestuurd. Stop!

3/ Eigen leven: maak tijd voor hem maar geef niet alles op voor hem: hobbies, social life, vrijwilligerswerk … Hij werd aangetrokken tot het pakket dat je bent, verander dus niet.

4/ Waardering: ben je bij hem voor de persoon die hij is of omdat je niet alleen wil zijn? Denk hierover na vanaf het begin en niet als je al maanden samen bent. Een man (en een vrouw ook) wil geapprecieerd worden voor wie hij is en welke meerwaarde hij in je leven is. Als hij dit voelt en ervaart zal hij sneller geneigd zijn om het “officieel” te maken.

5/ Complimenten: in dezelfde lijn als puntje 4. Als hij iets liefs voor je doet, bedank hem en toon hem dat je dit waardeert. Geen fake dankje maar vanuit het hart. Aanvaard hem zoals hij is en probeer hem niet te veranderen. Het heeft geen zin om hem te bekritiseren (beetje kritiek mag); kijk vooral hoe compatibel jullie zijn. Het kan zijn dat jullie veel chemistry hebben maar uiteindelijk draait een langdurige relatie over compatibiliteit. Chemistry will lead you through the first months, compatibility through the next years.

Happy dating!
www.datingacademy.be – Daten kan je leren

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek plus 1 gratis coachingsessie!

Lees ook:
Hoe kiest een man een vrouw?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.