Lezersvraag: waarom sms’t hij constant maar vraagt ie me niet op date?

love4-12_03

Ik kreeg deze week de vraag van een lezer die verward is over de gemengde signalen die mannen uitzenden, vooral mbt sms’en. Bvb. je ontmoet online een man die dag en nacht met jou wil chatten, maar geen aanstalten maakt om je op date te vragen. Of je had een leuke date met een man maar ipv een tweede date krijg je enkel berichtjes. Wat is er aan de hand? Voor je een sms terugstuurt, lees eerst even deze blogpost.

Sms’en kan leuk zijn, maar je bouwt pas echt een band op met elkaar door elkaar vaak te zien en dingen samen te doen. Sms is een extraatje bovenop de romantische ontmoetingen irl.

Laat ons beide situaties eens analyseren en kijken hoe jij ermee kan omgaan.

1/ Hij sms’t constant maar vraagt je niet op date: jullie hebben elkaar ontmoet op een datingsite, de conversatie is vlot en speels en jullie chatten de hele dag door. Hij spreekt over afspreken en daten maar het komt er niet van.

Dit is een probleem. Sms’en en loze woorden gebruiken zonder daden betekenen niks. Beoordeel een man op zijn daden en niet op zijn woorden. Veel blabla maar geen actie.

Waarom hij dit doet? Hij geniet van de aandacht, je bent goed voor zijn ego, hij heeft een resem online vriendinnetjes en hij wil zijn opties open houden.

Wat kan jij doen? Als hij binnen 10 dagen niet met je belt en afspreekt, heb je een aantal opties. Je kan niet meer antwoorden en nieuwe mannen leren kennen online. Mannen die enkel sms’en zijn tijdverspilling en daar heb je niks aan.

Neem zelf intiatief en vraag hem om af te spreken. Deze eerste date zal geen eerste date zijn maar eerder een korte meet & greet om af te tasten of er voldoende chemistry is voor een echte eerste date.

2/ Er komt geen tweede date, enkel sms’en: jullie date was leuk maar hij maakt geen plannen om opnieuw af te spreken. Hij weet dat jij niet de juiste bent voor hem en dus houdt hij je aan het lijntje. Je streelt zijn ego door de flirterige en plezante sms’jes maar hij weet toch dat hij niet verder met je wil.

Wat kan jij doen?  Stop met tijd te investeren in een man die jou niet wil. Verbreek het contact en antwoord niet meer op zijn berichten.

Een man die oprecht interesse in je heeft, wil je zien, dingen met jou samen doen en je betrekken in zijn leven. If a man wants you, nothing can keep him away. If he doesn’t, nothing can make him stay. Ik stel voor dat je deze zinnetjes boven je bed of spiegel hangt 🙂

Happy dating!

Perla
http://www.perlavanbelle.be

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.