Tinder: 6 openingszinnen die werken

elle-tinder-match-h-656x288

Tinder, iedereen kent de dating app ondertussen. Ideaal tijdverdrijf voor een eenzame avond. De frustratie die ik het meeste hoor is dat, hoewel je matches hebt, amper iemand het initiatief neemt om te beginnen chatten. Alsof de match maken interessanter is dan het beginnen praten.

Als je zelf wil beginnen chatten met je match, enkele ijsbrekers die bewezen hebben dat ze werken. Pick one!

1/ “Wat doet een knappe m/v zoals jij op Tinder? LOL”: weinig singles verwachten de m/v van hun leven te vinden op Tinder. Toch proberen ze allemaal. You never know. Wanneer je iemand als meer inschat dan de rest, zeg je eigenlijk dat hij/zij relatiemateriaal is op een luchtige manier. LOL toevoegen heeft 25% meer kans op respons omdat het je sense of humor aantoont.

2/ “Je profiel sprak me aan. Ik ben dol op honden, zeilen, je groene ogen ….”: noem iets specifieks in zijn/haar profiel dat je aanspreekt. Dit toont aan dat je effectief naar alle foto’s gekeken hebt of de profieltekst hebt gelezen.

3/ “Men raadde me af om op Tinder te gaan omdat alle goeie m/v toch bezet zijn. Ik ben blij dat ik niet geluisterd heb!”: meer dan 50 milj mensen hebben de app al gebruikt en er zijn al meer dan 10milj matches gebeurd. Toch geloven de meesten nog dat het een seksapp is. Door deze oneliner toon je aan dat je op zoek bent naar een connectie en niet puur seks.

4/ “Ik swipe niet vaak naar rechts. Ik ben niet dat type.”: je Tinder succes moet niet gemeten worden aan het aantal matches. Het is fun en goed voor je ego maar praktisch gezien kan je niet met iedereen irl daten. Beter wat selectiever zijn van het in het begin. Kwaliteit boven kwantiteit.

5/ “We zijn voor de online wiskunde test geslaagd. Hoe zouden we het doen op de offline chemistry test? :-)”: jullie match is gebaseerd op algoritmes (leeftijd, afstand, geslacht). Dit is de eerste stap. Een online match wil nog niet zeggen dat je offline ook zal matchen. Deze openingszin toont aan dat je niet op zoek bent naar een online pennevriend(in) of sekstalk. Je legt al direct de link naar een irl ontmoeting.

6/ “Wist je dat jouw smile het verkeer kan stoppen?”: deze is op het randje van cheesy maar wel grappig. Een mooie glimlach schreeuwt zelfzekerheid en enthousiasme uit en dit verdient een swipe rechts. Je match zal zeker eens glimlachen of thanks sturen.

Lukt het na deze tips nog steeds niet om een convo te starten? Niet getreurd, je kan nog altijd een GIFje sturen.

Mijn beste Tinder datingadvies is om snel te reageren op een match, grappig en flirty te zijn, voeg een GIF toe en streef ernaar om meer interesse te tonen in je match dan zelf interessant/boeiend te willen zijn. Eerst geven en geven, dan nemen.

Happy dating!

Perla

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.