Waarom vallen vrouwen voor bad boys?

Zoveel good guys in de wereld en steevast vallen veel vrouwen voor de bad boy.  Knappe, zelfstandige, intelligente vrouwen vaak … Waarom, waarom?

Er zijn een aantal redenen hiervoor. Ik som er enkele op. Ben benieuwd of dit herkenbaar is. Let me know.

1/ Onvoorspelbaarheid: Als er een bad boy in je leven is, weet je nooit wat het moment zal brengen. Hoewel je verkondigt dat je op zoek bent naar stabiliteit en zekerheid, hou je stiekem van het onvoorspelbare, het drama, de fun … geen enkel moment is saai.

2/ Veiligheid: De meeste bad guys ademen testosteron en viriliteit uit.  Door zijn kracht en sterkte geeft hij jouw een gevoel van veiligheid en bescherming. Dit is echter een illusie, want veel BB zijn lichtjes agressief en dwingend in hun manier van doen. Weet dat onder dit masker van sterkte, heel vaak een klein onzeker jongetje schuilt.

3/ Avontuur: Diep vanbinnen weet je dat deze vent zo fout voor je is en dat jullie geen toekomst hebben samen. Je verkiest liever avontuur dan zonder hem te zijn. Voorzichtig, ladies, voor je het weet heb je jaren van je leven verspild. (Been there, done that)

4/ Dominantie: Veel vrouwen die een dominante vader hebben gehad, kiezen opnieuw voor een dominante man. Hoezo, vraag je je waarschijnlijk af, heb je daar dan niet eerder een afkeer van? Nope. Onbewust keek je op naar je vader en dit zoek je – weer onbewust –  in een man.

5/ Held: Sommige BB zijn erg goodlooking, maar dit hoeft meestal niet om veel vrouwen te kunnen krijgen. Ze hebben uitstraling, charme en blinken uit in iets. Ze zijn intelligent, machtig, getalenteerd, mariniers, acteurs … Je kijkt naar hem alsof hij de held is, die het kleine meisje in jou gaat redden. Werk liever aan je zelfvertrouwen dan je over te geven aan een BB. Hij is veel meer het kleine jongetje dat moet gered worden. Als ik je een tip mag geven, begin er niet aan. Ze gaan jou meer kapot maken dan jij hen kan redden.

Laat BB voor wat ze zijn. Heb je zin in een kortstondige flirt, go for it. Laat hem niet te lang in je leven blijven, want een BB is erg slecht voor je zelfbeeld.

Ga voor die good guy in de plaats. Veel vrouwen denken dat good guys saai en softies zijn. Dat is omdat je verslaafd bent aan drama en miserie. Stop ermee en geef normale mannen eens een kans. Je zal verbaasd zijn.

Happy dating!

Perla

Ken jij het nieuwste datingconcept in Vlaanderen al? www.komendeten.be

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.