Ik bel je …

He's_Just_Not_That_Into_You_Score

In de Amerikaanse romcom “He’s just not that into you” heeft een van de hoofdpersonages aan het begin van de film een leuke date (althans dat dacht ze) en vraagt zich af waarom hij haar niet belt de volgende dagen. Op het einde van hun date had hij nochtans gezegd : “Ik bel je”.
Ze belt hem zelf tientallen keren en laat honderden berichtjes na op zijn voicemail. Tevergeefs. Herkenbaar ?

De waarheid is : als een man je wil, doet hij hier alles voor. Als hij je niet wil, zal je nooit meer iets van hem horen. Een man is en blijft een jager. Als hij jou als zijn prooi beschouwt, maak je dan maar klaar voor een dolle rit. Niks is hem teveel om je te krijgen.

Kunnen wij dan als moderne vrouwen niet het heft in eigen handen nemen ? Kunnen wij hem niet zelf bellen ? Natuurlijk wel ! Sommige mannen reageren hier zelfs positief op. Ze vinden een vrouw met initiatief aantrekkelijk en sexy. Sommigen knappen hier echter op af. Ze willen zelf bepalen of ze bellen of niet.

Welk type man het ook is, wees jezelf maar verkoop jezelf toch een klein beetje. Je bent een zelfstandige, lieve en pittige vrouw van de wereld die niet wanhopig op zoek is naar een man. Je staat open voor nieuwe contacten en ziet wel wat er gebeurt. Mannen houden niet van desperate en als je eerlijk bent, jij toch ook niet ?

Happy Dating!
Perla

Related columns:
Onenightstands
Toyboys

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.