Seks met de ex: een goed idee?

 

We hebben allemaal die ene ex die je hormonen op hol brengt, alleen door nog maar aan hem of haar te denken. De relatie had geen schijn van kans, maar de seks was geweldig.

Seks is niet het belangrijkste in een relatie, maar ook niet te onderschatten. Seks ontspant, verstevigt je band en is gezond. Hoe langer je samen bent, hoe meer tijd je vrij moet maken. Het komt minder vanzelf zoals in de beginjaren van je relatie. De eerste jaren zijn heerlijk. Je kan niet genoeg van elkaar krijgen, seks altijd en overal,  no limits. De hormonen gieren door je lijf, je huid glanst en je hebt je nog nooit zo alive and kicking gevoeld.

Helaas de relatie bleef niet duren. Toen het voorbij was heb je tranen met tuiten gehuild en dacht je dat je nooit meer zo’n topper zou tegenkomen.

Tijd heelt alle wonden. Maanden later ben je eindelijk over de relatie heen en ben je klaar om te daten. Met volle moed stap je de vrijgezellenwereld in, op zoek naar een leuke man/vrouw en die goed is in bed.

Na enkele mislukte dates beslis je om toch maar single te blijven. Een happy single, zoals er zoveel vrouwen en mannen zijn. Je hebt geen relatie nodig om je goed te voelen, je trekt perfect je plan in je eentje en hebt een vriendenkring waarop je kan terugvallen.

En dan komt het telefoontje : “Hey, hoe gaat het met je?” Je super ex is terug en wil eens afspreken. Even horen hoe het leven staat, als vrienden een glas drinken, iets eten. Nothing more nothing less. Jaren van herinneringen komen naar boven,  je twijfelt maar besluit om toch af te spreken. Je bent over je ex heen, het leven gaat verder. Helaas ben je nooit vergeten hoe leuk hij/zij is. En dat is hij/zij nog steeds : grappig, sexy, intelligent én single. Jullie hebben een erg gezellige avond, het lijkt alsof jullie nooit uiteen zijn geweest. Hoewel de alarmbellen rinkelen in je hoofd, ga je mee naar huis voor een laatste drankje.

De volgende ochtend word je wakker, maar niet in je eigen bed. Een nacht vol passie en seks doet je nagenieten als je naar zijn/haar naakte lichaam kijkt. En dan komt het besef : seks met de ex. Een no go, wat voorbij is, is voorbij. Je pakt je spullen en glipt het huis uit. Voor deze ene keer kon het, maar geen volgende keer. Je bent er nu net over heen. Ok de seks was fantastisch maar de relatie niet, dus waarom in het verleden duiken? Moving on …

Happy dating!
Perla

http://www.perlavanbelle.be

Gelijkaardige columns:
Foute mannen en vrouwen
Onenightstands
The Break-Up
Ik bel je …

Advertenties

Een gedachte over “Seks met de ex: een goed idee?

  1. shivatje zegt:

    Denk dat dit zeker geen goed idee is. Alhoewel je elkaar lichaam optimaal kent is het zeker niet aan te raden om het verwerkingsproces goed te laten verlopen.

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.