Ladies, ga eens voor een jongere man

Beste lezers, beste ladies

De maatschappij is sedert de jaren 50 -60 (emancipatie, uitvinding van de pil, furore van de Beatles) enorm geshift. Vrouwen zijn nauwelijks meer financieel afhankelijk van mannen en moderne mannen schuwen een grote rol in de opvoeding en huishouding niet meer. De grens tussen m/v is aan het vervagen. We kunnen beter praten over mannelijke en vrouwelijke energie/eigenschappen.

Er zijn vandaag veel vrouwen met mannelijke energie (de vrouwen met ballen aan hun lijf) en heel wat mannen met vrouwelijke eigenschappen (de zachtere, zorgzame man). Dit heeft ook zijn effect op partnerkeuze …

Sharon Stone, Madonna … of misschien de buurvrouw heeft er eentje vandaag : de jongere man. Dit fenomeen is perfect te begrijpen vanuit m/v energie. Zij is de vrouw met pit, die krachtig in het leven staat en dus in haar mannelijke energie staat.

Hij is de jongere man die speels, zacht, zorgzaam is en durft uitkomen voor zijn gevoelens. Geen macho, maar een man in contact met zichzelf. Hij staat vooral in zijn vrouwelijke energie. Dit kan ook te maken hebben met zijn opvoeding (zussen, alleenstaande moeder).

Als rijpere vrouw voel je je zekerder in je vel, heb je carrièregewijs een en ander bereikt, heb je een huis, een auto, wat geld op je rekening, een jongere man kan dit perfect aanvullen. De onzekerheid die je had toen je 20 was is allang voorbij en jonge mannen vallen hier voor. Terwijl hij jou jonger en seksueler doet voelen, geef jij hem een bepaalde zekerheid en rust die hij niet zal vinden bij zijn leeftijdsgenoten. Een win voor beiden. De druk om opnieuw een gezin te stichten is niet aanwezig, jij hebt het al achter de rug en hij wil het misschien gewoon niet.

De Yang energie van deze ladies en de Ying eigenschappen van deze jongere mannen vullen elkaar perfect aan. Ladies, waar wachten jullie nog op? Mannen vallen al jaren op jonger,  het is nu aan ons!

Happy dating 🙂

Perla
http://www.perlavanbelle.be

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.