Het geheim achter succesvol daten (lees: ontmoeten)

Hallo beste lezer

Zondag namiddag, workshop namiddag, een vaste plek in mijn agenda en een van mijn favoriete passies, spreken voor een publiek.

Gisteren gaf ik een workshop over succesvol daten. Zoals steeds een mooie, warme groep mensen die samenkwamen in de woonkamer van gastvrouw B. . Wat er dit keer anders was? Meer mannen dan vrouwen aanwezig.

Dit zette me aan het denken … Wat is er aan de hand in datingland? Hebben mannen meer tips nodig? Durven ze vrouwen niet meer benaderen? Zijn vrouwen te afstandelijk geworden? Ideaal om nog eens een blog te schrijven dus 🙂

Mijn raad aan alle mannelijke lezers: wees daadkrachtig! Vrouwen vallen voor mannen met initiatief. Ze zal je afwijzen om je te testen. Laat je niet doen. Probeer tot drie keer toe om af te spreken. Hapt ze dan nog niet toe, laat het los. Zoals ik gisteren in de workshop zei: “Jij kan iedereen krijgen.” Een ideale mentale booster voor je zelfvertrouwen. Gedaan met puppygedrag, jij bent de man!

Mijn advies aan alle vrouwelijke lezers: toon je zachte vrouwelijke kant! Mannen houden van vrouwelijkheid. Mannen houden van vrouwen die hen toch ook een beetje nodig hebben en die hen de man laten zijn. Ik hoor jullie al denken: “we zijn mannelijker geworden als vrouw omdat veel mannen te vrouwelijk zijn en omdat we moeten gewapend zijn in een mannenwereld.”

Wees trots op wat je bereikt hebt, wees fier op je zelfstandigheid, op je huis dat je zelf gekocht hebt, op je sterktes maar gooi dat niet constant in een man zijn gezicht. “Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn, ik kan alles alleen …” zal een man niet aantrekken. Omarm je innerlijke godin, wees speels en kwetsbaar.

Steek je harnas en wapenarsenaal weg tijdens je privétijd. Het pakket van brains en beauty, maar in een vrouwelijk jasje zal elke good guy aantrekken.

Een man die niet om kan met een krachtige madam in balans, is een onzekere macho man die liever een vrouw heeft die onderdanig is. Die hebben wij niet nodig.

Daten is een jungle vandaag. Lastig, tijdrovend en soms weinig hoopgevend. Geef niet op.

Kijk eerst eens naar jezelf. Ben jij benaderbaar? Ben jij bewust van je eigen angsten en patronen? Ben je over je ex heen? Ben jij werkelijk klaar om te ontmoeten (hoor ik liever dan daten wegens minder geladenheid)? Indien ja, go for it.

Ga naar singles events, leer nieuwe mensen kennen vanuit je eigen interesses en hobby’s, schrijf je in op een deftige datingsite en vooral, kom buiten. Bellen aan de voordeur zal hij of zij niet doen, tenzij je een crush hebt op de Zalando man of vrouw 😉

Veel succes!

Perla
http://www.perlavanbelle.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.